Български English

Партньори

Златни партньори

Google

Какво правим за Вас

Лари Пейдж, нашият съосновател и изпълнителен директор, някога описа „перфектната търсачка“ като нещо, което „разбира, какво имате предвид и Ви предоставя точно това, което желаете“. От времето, когато тези думи бяха произнесени, Google, разшири гамата от предлаганите услуги отвъд търсенето, но духът им се запази. Всички наши технологии, от Chrome до Gmail, имат за цел да улеснят максимално търсенето на необходимата информация, за да си свършите работата.

Това означава, че търсенето става по-интелигентно и по-бързо, за да може да „разбере“, че когато пишете „ягуар“, търсите снимки на автомобила, а не на животното. Това означава, че търсенето Ви насочва към това,  какво харесват Вашите приятели или към резултат от търсене, който да Ви наведе на мисълта, че е нещо ценно. Нашите продукти са достъпни, за да може да споделяте документи с Вашите контакти в Gmail, без да се налага да „копирате “ и „поставяте“, както и да отваряте раздели на Вашия Аndroid смартфон, които са същите, както на Chrome браузъра на Вашия компютър. Преди всичко, това означава да оптимизираме нашите продукти, за да може хората да прекарват повече време, вършейки нещата, които харесват, като например да прекарват повече време със семействата си, да ходят на къмпинг, да рисуват или да организират парти. Все още работим по тези неща.

Какво правим за бизнеса

Предлагаме широка гама от инструменти, които ще помогнат на бизнеса да успее във всяко начинание, било то онлайн или офлайн. Тези програми са в основата на бизнеса ни, но също така дават възможност на предприемачите и издателите от цял свят да разширят своя собствен бизнес. Нашите рекламни програми, които варират от простички текстове до големи медийни приложения, помагат на бизнеса в намирането на клиенти и на издателите да реализират приходи. Предлагаме инструменти за услуги в облака, които биха могли да спестят пари и да помогнат на бизнеса и организациите да бъдат по-продуктивни.

Какво правим за уеб пространството

Разработваме продуктите си по начин, който да направи уеб пространството и Вашата  работа в него  по-добри. С продукти като  Chrome и Android, ние целим да улесним хората да правят това, което искат в мрежата. Също така, сме отдадени на т.нар. „open web“ и поради това взимаме участие в множество проекти, които целят да улеснят разработчиците да допринесат за онлайн екосистемата и да движат уеб пространството напред. Работим здраво, за да уеб по природосъобразен начин, чрез ефикасно използване на ресурсите и подкрепяйки възстановяемите източници на енергия. След появата на Google на сцената, уеб се е развил значително, но едно нещо е останало непроменено – неизчерпаемите възможности на Интернет.

 

VIVACOM

VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия, до индивидуални телекомуникационни решения, направени по поръчка на клиента. Компанията се грижи за телекомуникационните нужди на повече от 4 милиона клиенти и има развита мрежа от над 230 собствени търговски обекта в цялата страна.

VIVACOM разчита на нестандартното мислене и подход, за да предложи иновативни и ефективни технологични решения за всеки, както и да осигури на клиентите си персонализиран комплексен пакет от услуги. Ангажиментът на компанията не се изчерпва единствено с предлагането на най-добрите продукти и услуги. Социалната и политика, обединена в платформата VIVACOM Fund, включва ежегодни инвестиции от милиони левове в сферите на образованието, културата, спорта и благотворителността.

 

ТехноЛогика

ТехноЛогика е водеща българска софтуерна фирма, която от 1990 г.  развива комплексна дейност в сферата на информационните технологии: внедряване на информационни системи, разработка на софтуер, консултантски услуги и специализирано обучение. Уникалното ѝ портфолио се състои от 14 бизнес линии, вкл. системи: за управление на човешки ресурси, за моделиране на бизнес процеси, за управление на проекти, е-управление, е-здравеопазване, ГИС инженерно проектиране и производство, 3D принтиране.

Компанията има офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Република Македония и Сърбия, а екипът ѝ е от над 200 специалисти в различни области в т.ч. експерти с най-високи степени на сертификация – PMI Project Management Professional, Oracle Master и др.

ТехноЛогика е Платинен партньор на Oracle и Златен партньор на Microsoft, работи като оторизиран учебен център на Oracle, International Institute of Business Analysis (IIBA®) и Project Management Institute (PMI®). Дейността на фирмата е сертифицирана според стандартите за управление на качеството ISO 9001:2008, ISO 27001:2013 и съюзната публикация на НАТО AQAP 16.

Част от разработените от ТехноЛогика информационни системи са свързани с изисквания на НАТО или ЕС към България и са преминали през съответната сертификация. Много от проектите са финансирани от Европейския съюз, Световната банка или американското правителство.

За екипа на фирмата критерий за успешно приключен проект е пълноценно работеща система при клиента и всички дейности са изцяло посветени на постигането на този резултат. ТехноЛогика се стреми не само да бъде  просперираща иновативна фирма, но и да  налага ценности, утвърждава българско самосъзнание и изгражда модел за обществено отговорен бизнес.

 

Сребърни партньори

Майкрософт България

Майкрософт е основана през 1975 година. Чрез разработването на технологии, трансформиращи начина на работа, забавление и общуване, компанията цели да подпомогне хората и бизнеса по света да разгърнат максималния си потенциал.

Продуктите на Майкрософт включват операционни системи за компютърни устройства, сървъри, телефони и други умни устройства.

Сред богато портфолио на компанията бихте могли да откриете облачно базирани решения, които предоставят на потребителите софтуер, услуги и съдържание в интернет с помощта на споделени изчислителни ресурси, намиращи се в централизирани центрове за данни. Примери на облачно базираните компютърни услуги включват Microsoft Office 365 , Microsoft Dynamics CRM Online, Microsoft Azure, Bing, Skype.

Интересна статистика за Майкрософт

  • Майкрософт отваря първия си дейта център в Редмънт, Вашингтон през 1989 година.
  • Един милиард и половина души използват Windows всеки дени.
  • Осем процента от Fortune 500 използват Microsoft Cloud.
  • Повече от 1.2 милиарда души използват Office. Това е един на всеки седем души на планетата.
  • Повече от 1 милион души стават жертви на кибер престъпления всеки ден. Microsoft’s Cybercrime Center помага за борба с кибер престъпленията.
  • Модулните дейта центрове на Майкрософт използват 50% по-малко енергия в сравнение с традиционните дейта центрове.
  • Майкрософт е първата сред големите корпорации доставчици на облачни услуги сертифицирана по ISO 27018 стандарт за сигурността в облака, предоставящ високи нива на прозрачност на потребителите.
  • Майкрософт е първата компания, която получава писмо от "Article 29 Working Party", потвърждаващо, че договорите, които потребителите на облачни услуги сключват с компанията, отговарят на високите стандарти на правото на ЕС свързано със защита на личните данни.

 

"Ипей" АД

Българската система за електронни плащания ePay.bg стартира през октомври 1999 г., когато е извършено първото плащане с дебитна банкова карта в български интернет магазин.

"Ипей“ АД – оператор на еPay.bg е дружеството, създадено през 2000 г. и е част от "Датамакс Систем Холдинг" АД. 15 години фирмата се специализира в изграждането на платежни системи, електронна търговия и сигурност на предаването на информация през Интернет. Фирмата извършва обработка на плащания с банкови карти и на банкови транзакции в отворени мрежи. Основната дейност на компанията е свързана с опериране на платежните системи ePay.bg®,
B-pay (плащане от банкомат) и плащания през система за директен дебит.

 

РУВЕКС АД

РУВЕКС АД е основана през 1993 г. и e една от първите фирми в страната, която започва цялостно проектиране и изграждане на отоплителни инсталации, включващо доставка, монтаж и сервизно обслужване. За над 20 години присъствие на пазара,  компанията  се е установила като лидер на отоплителни, вентилационни и климатични системи в България и е „вдъхнала живот“ на хиляди сгради, като поставя приоритет на високата производителност, енргоспестяването и екологията.РУВЕКС АД е официален представител на най-големия концерн за производство на термооборудване в света - De Dietrich.

Клиентски ориентираната политика на компанията създава надеждни партньорски взаимоотношения и изгражда успешна дистрибуторска мрежа в цялата страна.  Оценявайки високо ползата от обучение на персонала към компанията е създаден Център за професионално обучение, който е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. 

Успехът на компанията се гради върху професионализъм, качество  и лоялност.

 

Партньори

Oracle България

Ускоряване на иновациите чрез опростяване на  IT

 От дейта центъра до облака, Oracle премахва  сложността, която задушава иновациите в бизнеса. Чрез опростяване на ИТ средата, Oracle дава възможност на своите клиенти – 400 000 в широка гама от индустрии, в повече от 145 страни – да създават по-бързо иновации и да  създават добавена стойност за своите клиенти.

 За да помогне на клиентите си да намалят сложността да и постигнат бизнес гъвкавост, Oracle предлага цялостен и напълно интегриран пакет от облачни приложения, платформени услуги, както и инженерните системи. Водещите продукти и услуги дават на клиентите пълна гъвкавост при тяхното разгръщане, както и несравними ползи от това, включително интеграция на приложения и бизнес процеси, подобрена сигурност, висока надеждност, скалируемост, енергийна ефективност, мощност, производителност и ниска обща цена на притежаване.

 За клиентите, които се нуждаят от модулни решения, базирани на отворена архитектура и  голям избор на операционни системи, Oracle предоставя ненадминати ползи от най-доброто във всеки слой от технологичния набор от продукти. Това позволява на клиентите да изградят най-оптималната инфраструктура, подходяща за тяхното предприятие, както в облака, така и центъра за данни.

 

Логистичен партньор

Event Design

 

Информационен партньор

Българска асоциация по информационни технологии

 Учредена през 1995 г., БАИТ е най-голямата и представителна браншова асоциация в сферата на информационните и комуникационни технологии у нас. В нея пряко членуват около 100 компании, за които работят 10 000 ИКТ специалисти и генерират 2.7 млрд. лв. годишен оборот. Компаниите покриват целия ИКТ спектър – софтуер, хардуер, телекомуникации, системата интеграция, интернет доставчици. БАИТ е член на най-мощната и влиятелна европейска асоциация на ИКТ индустрията Digital Europe, в чийто управляващ борд има и свой представител.

БАИТ е изпълнител за България на европейските проекти WATIFY и e-skills for jobs 2015-2016, както и на поекта „Националният офис за технологичен трансфер в сектора на информационните технологии (ОТТ-ИКТ)", създаден с финансовата подкрепа на ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007- 2013.

Асоциацията е организатор и на ежегодния конкурс „Наградите на БАИТ” за  принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

 

Организатори

Комисия за защита на личните данни

Българска асоциация за управление на хора

Златни партньори

Google

VIVACOM

Технологика

Сребърни партньори

Майкрософт България

ePay

Рувекс

Партньори

Oracle България

Логистичен партньор

Event Design

Информационен партньор

Българска асоциация по информационни технологии