Български English Français
Начало » КЗЛД предупреждава за периодични технически проблеми в комуникациите с институцията

КЗЛД предупреждава за периодични технически проблеми в комуникациите с институцията

09.11.2021
 
Комисията за защита на личните данни информира, че поради извършване на строителни работи в района на сградата на КЗЛД (изграждане на улица), периодично настъпват аварийни ситуации – спиране на електрозахранване, прекъсване на комуникационни кабели и т.н. В резултат на това възникват затруднения в комуникациите с институцията – стационарни телефони, електронна поща, институционален сайт, достъп до електронни услуги.
За пореден път такова прекъсване имаше в периода от 10:00 часа на 4-ти ноември до 15:00 часа на 5-ти ноември, след което от 18:00 часа на 5-ти ноември до 14 часа на 8-ми ноември 2021 г.
КЗЛД е уведомена, че такива аварии са много вероятни и това ще продължи до приключване на строителните работи, което е предвидено до края на 2021 г.
Във връзка с тези независещи от нас аварии, за пореден път публикуваме извинения до всички, които не са могли да осъществят връзка с институцията и обръщаме внимание, че е възможно това да се случи отново в периода до края на декември 2021 г.Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Cookie Settings