Български English Français
Начало » Комисията за защита на личните данни награди Репортерите на БНР

Комисията за защита на личните данни награди Репортерите на БНР

29.01.2019
 На 28 януари, по повод Европейския ден за защита на личните данни, председателят на КЗЛД, г-н Венцислав Караджов, награди репортерите от Българското Национално Радио, програма „Хоризонт” за цялостен журналистически принос през 2018 година. Призът е за популяризиране на дейността на Комисията, правата на гражданите и тяхната неприкосновеност.
„Годишната награда за журналистика на Комисията за защита на личните данни се дава за публикации, предавания и обществено значими прояви на журналисти, които са отразили редовно дейността на институцията, през изминалата календарна година.
Институцията благодари на репортерите и на целия екип на Българското Национално Радио за активното и обективно отразяване на разяснителната кампания на Комисията. Отразяването на промените, свързани с Общия регламент относно защитата на личните данни, допринесе информацията да достигне до всеки един бизнес, до публичните институции и до гражданите, които да разберат, че промяната е съществена за начина, по който администраторите трябва да обработват личните данни и да ги защитават.Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Cookie Settings