Начало » КЗЛД ще бъде институция-домакин в провеждането на Националната инициатива „Мениджър за един ден” 2017

КЗЛД ще бъде институция-домакин в провеждането на Националната инициатива „Мениджър за един ден” 2017

06.10.2017
 
На 12 октомври 2017 г. Комисията за защита на личните данни ще бъде институция-домакин в провеждането на Националната инициатива „Мениджър за един ден 2017. В  екипа на две от дирекциите на специализираната администрация ще се включат млади мениджъри, които в рамките на един работен ден ще имат възможност да се запознаят с работата на българския надзорен орган за защита на личните данни. Директорите на дирекции „Нормативна дейност, международно сътрудничество, планиране и обучение и „Информационни фондове и отчетност ще прекарат 12 октомври  съвместно с млади хора, които ще наблюдават непосредствено тяхната работа, ще се докоснат реално до дейността на тези две дирекции, ще имат възможността да проявят своята креативност и оригинално мислене, да изразят мнения, да правят предложения.
Инициативата се провежда за 16-ти пореден път, като целта й е ученици и студенти от цялата страна да получат възможността за професионална ориентация, да преживеят един истински работен ден в държавни и общински институции, малки и големи компании. От своя страна, домакините на инициативата ще прекарат един интересен работен ден съвместно с ученици или студенти, което е възможност за запознаване със страничен, оригинален и креативен поглед за ежедневната дейност на институцията, както и за преоткриване на нови аспекти на мотивация за работа. 
КЗЛД е обявила позициите, за които желае да приеме мениджър за един ден на адрес http://mfd.jabulgaria.org. Младите мениджъри, които ще прекарат 12 октомври в Комисията за защита на личните данни, ще бъдат избрани измежду кандидатствалите за обявените две директорски позиции.
Закриващата церемония на инициативата ще се състои в края на същия работен ден 12 октомври, при което участниците ще имат възможността да споделят преживяното и наученото през дена, а домакините да обменят идеи с други сродни организации.Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2