Начало » Конкурс за деца на тема "Какво другите знаят за мен?"

Конкурс за деца на тема "Какво другите знаят за мен?"

Конкурсът „Какво другите знаят за мен?” приключи.
Комисията за защита на личните данни благодари на всички участници!
Изключителнo трудна бе задачата на комисията по разглеждане, оценяване и класиране на творбите, защото всяка от тях има своята стойност и заслужава да бъде отличена. Основните критерии за оценяване бяха правилната интерпретация на темата, художествената стойност, както и съотносимостта на изпълнението с възрастта на ученика. В конкурса се включиха повече от 250 участници на възраст от 7 до 18 години.
 
А ето и имената на победителите:
В категория „Стихотворение”:
1. ПЪРВО място – Николай Тодоров, 11 клас, 85 СУ „Отец Паисий”, гр. София.
2. Второ място – Кирил Димов, 12 год., Общински детски комплекс „Св. Иван Рилски”, клуб „Светлини сред сенките”, гр. Казанлък.
3. Трето място – Раяна Василева, 2 „б” клас, 19 СУ „Елин Пелин”, гр. София.
 
В категория „Разказ”:
1. ПЪРВО място – Иванета Пейкова, 16 год, Професионална гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон”, гр. Велико Търново.
2. Второ място – Радост Грозева, 12 год., СУ „Проф. Д-р Асен Златаров”, гр. Първомай, област Пловдив.
3. Трето място – Виолета Желева, 3 клас, ОУ „Христо Ботев”, с. Пчелник, община Долни чифлик, област Варна.
 
В категория „Есе”: 
1. На ПЪРВО място – Айлин Палазанова, 10 клас, СУ „Никола Йонков Вапцаров”, с. Борино, община Борино, област Смолян.
2. На второ място – Велислав Иванов, 8 „а” клас, Професионална гимназия по строителство и архитектура, гр. Пазарджик.
3. На трето място – Илона Димитрова, 9 „а” клас, 18 СУ „Уилям Гладстон”, гр. София.
 
В категория „Рисунка”:
1. На ПЪРВО място – Десислава Добрева, 6 клас, Школа по изобразително изкуство „Арт Попово” при Дом на културата - гр. Попово, гр. Попово, обл. Търговище.
2. На второ място – Яница Василева, 5 клас, ОУ „Братя Миладинови”, гр. Бургас.
3. На трето място – Ивет Колева, 4 клас, ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. Габрово.
 
В категория „песен":
1. На ПЪРВО място – Жади Александрова, ОУ „Епископ Софроний Врачански”, гр. Видин.
  
Класираните от първо до трето място участници ще получат грамота и награда, като първите награди са предварително обявените (таблет или телефон), а класиралите се на второ и трето място ще получат поощрителни награди. Награждаването ще се състои на 19 май 2017 г. в гр. София, а тези, които нямат възможност да присъстват, ще получат наградите си по куриер.
Скъпи участници, нашият конкурс завърши, но се надяваме, че защитата на Вашите лични данни и информация ще продължи да бъде неразделна част от Вашия живот. Убедени сме, че участието Ви в конкурса е било изключително полезно, тъй като е обогатило познанията ви в тази област и ви е направило по-внимателни при предоставянето на лична информация. Затова, всички вие може да се считате за победители в конкурса на Комисията за защита на личните данни.
 
До нови срещи и на добър час!
____________________________
 
 
Скъпи деца и ученици, 
Каним ви да участвате в нашия конкурс с награди на тема “Какво другите знаят за мен?“.
Напишете есе, стихотворение, разказ, песен, нарисувайте рисунка. Всяко дете на възраст от 7 до 18 години може да участва в конкурса със свое творчество. Нашето жури ще класира участниците, а за победителите във всяка от категориите (есе, стихотворение, разказ, песен, рисунка) са предвидени награди – два таблета (8“ 4G LTE Tablet ALCATEL ONETOUCH) и три смартфона (Microsoft Lumia 650). Докато създавате Вашата творба, не забравяйте да мислите за това колко е важна личната информация и на кого я предоставяте.
Очакваме Вашите творби до 30.04.2017 г. на адрес: София 1421, ул. "Свети Седмочисленици" 9, офис 12, Ивент Дизайн, e-mail: info@eventdesignbg.com, за конкурс "Какво другите знаят за мен?".
Всички Вие обичате да сърфирате в Интернет и да споделяте нещата, които Ви вълнуват и забавляват в ежедневието. Знаем колко интересно е във виртуалното пространство, което обаче, наред с многото ползи, крие и редица опасности. Замисляли ли сте се до кого достига личната информация, която споделяте. Пазете я само за себе си и за най-близките хора, с които общувате. Не позволявайте да навлизат в личното Ви пространство нежелани хора. Всички ние, независимо от нашата възраст, трябва да пазим не само вещите си, но и информацията, която се отнася до нас. Тя е също толкова лична, колкото нещата, които притежаваме. Нашето име, адрес, ЕГН, хоби и интереси, информацията за нашите родители – всичко това са лични данни и принадлежат само на нас. Предоставяйки я на непознати, излагаме на опасност себе си и близките си хора. Бъдете внимателни каква информация предоставяте, на кого и защо, особено, когато сърфирате в интернет и общувате с непознати. 
Вижте този клип на Комисията за защита на личните данни. Ще научите полезни съвети за това как сами да се предпазвате в мрежата.


Заповядайте и във Фейсбук страницата на конкурса.

Пазете личното си пространство и информация!


 


Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Cookie Settings