Начало » Конкурс за деца на тема "Какво другите знаят за мен?"

Конкурс за деца на тема "Какво другите знаят за мен?"

Скъпи деца и ученици, 
Каним ви да участвате в нашия конкурс с награди на тема “Какво другите знаят за мен?“.
Напишете есе, стихотворение, разказ, песен, нарисувайте рисунка. Всяко дете на възраст от 7 до 18 години може да участва в конкурса със свое творчество. Нашето жури ще класира участниците, а за победителите във всяка от категориите (есе, стихотворение, разказ, песен, рисунка) са предвидени награди – два таблета (8“ 4G LTE Tablet ALCATEL ONETOUCH) и три смартфона (Microsoft Lumia 650). Докато създавате Вашата творба, не забравяйте да мислите за това колко е важна личната информация и на кого я предоставяте.
Очакваме Вашите творби до 30.04.2017 г. на адрес: София 1421, ул. "Свети Седмочисленици" 9, офис 12, Ивент Дизайн, e-mail: info@eventdesignbg.com, за конкурс "Какво другите знаят за мен?".
Всички Вие обичате да сърфирате в Интернет и да споделяте нещата, които Ви вълнуват и забавляват в ежедневието. Знаем колко интересно е във виртуалното пространство, което обаче, наред с многото ползи, крие и редица опасности. Замисляли ли сте се до кого достига личната информация, която споделяте. Пазете я само за себе си и за най-близките хора, с които общувате. Не позволявайте да навлизат в личното Ви пространство нежелани хора. Всички ние, независимо от нашата възраст, трябва да пазим не само вещите си, но и информацията, която се отнася до нас. Тя е също толкова лична, колкото нещата, които притежаваме. Нашето име, адрес, ЕГН, хоби и интереси, информацията за нашите родители – всичко това са лични данни и принадлежат само на нас. Предоставяйки я на непознати, излагаме на опасност себе си и близките си хора. Бъдете внимателни каква информация предоставяте, на кого и защо, особено, когато сърфирате в интернет и общувате с непознати. 
Вижте този клип на Комисията за защита на личните данни. Ще научите полезни съвети за това как сами да се предпазвате в мрежата.


  
Заповядайте и във Фейсбук страницата на конкурса.
 
 
Пазете личното си пространство и информация!

 

Съобщения

Архив